Život je jako žebřík do kurníku: Krátkej a posranej

MM21: MLETÉ ŘÍZKY V LEČU

15. prosince 2010 v 13:52 |  Kuchařka
Ingredience:
400 g mletého masa, 1 vejce, 150 ml mléka, 5 lžic strouhanky, hladká mouka, tuk
Postup přípravy :
Mleté maso smícháme s vajíčkem rozdělaným v mléce, přisypeme strouhanku, osolíme, opepříme a důkladně hmotu propracujeme. Potom z této směsi uděláme několik řízků, poklademe je to rozpuštěného tuku v pekáčku a dáme péct do vyhřáté trouby. Pečeme z každé strany 10 minut. Před dopečením řízky zalijeme lečem rozmíchaným s rajčatovým protlakem, po chvilce přilijeme smetanu, přisypeme mletou paprikou a dopečeme. Podáváme s těstovinami.

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama