Život je jako žebřík do kurníku: Krátkej a posranej

Listopad 2012

salonek

29. listopadu 2012 v 23:13 Může se hodit
http://www.facebook.com/KosmetickySalonNefertiti?ref=hl

Smutna realita

29. listopadu 2012 v 0:44 Satira/kritika

Děcka a zvěř 2

26. listopadu 2012 v 0:43 Obrázky

Inzerat

23. listopadu 2012 v 0:43 Věřili by jste?


17.listopad

17. listopadu 2012 v 2:37 Vtipné básně
den boje za svobodu a demokracii.

Už jsme si to vybrečeli už jsme si to vyřvali.

Báseň

Tak tu máme bordel nový,říkáme mu sametový.
Začali to velmi něžně, pak už lhali zcela běžně.

Národ neměl potuchy, že jde volit zloduchy.
Snad nevěděl, koho volí, teď ho z toho hlava bolí.

Do voleb nám slibovali - že prý cosi zanedbali,
Že si budeme dobře žít, jak se budeme dobře mít.
Že bude i práce dost - jenže to je pitomost.

Po volbách nám hovno dali, zato úspory nám vzali.
Jsou to blázni bláznivý, stokrát všechno zdražili.

Jestli to tak půjde dál, tak aby se člověk bál.
Co budeme jíst a pít, za co děti ošatit,
Jestli a jak budeme žít.

Zda-li umřeme v nemocnici, nebo někde na ulici,
Nespadne-li na nás strom, či snad do nás píchne RÓM??
Zabije nás trolejbus, nebo zase přijde RUS…….??

A tak naše snažení je nám k hovnu vážení.
Máme malou naději, když nám vládnou zloději.

Teď už národ jenom vzdychá, na Hradě cpou si břicha.
V podhradí však zle lid žije, hraje se s ním komedie.

Je to pravda nebo trik????
To ví jenom DRAMATIK


SMS

13. listopadu 2012 v 0:42 Chlast
SMS:
Zajdeme v pátek na colu?
Odpověď:
Ty vole, jak můžeš v tak jednoduchém slově, jako je pivo, udělat čtyři chyby!

MM51: ZELNÉ BALÍČKY S MLETÝM MASEM

10. listopadu 2012 v 0:41 Kuchařka

Ingredience :
Hlávka bílého zelí, sůl, 100 g veky, 5 lžic mléka, 2 vejce, 60 g vařené šunky,
60 g mletého vepřového masa, 2 cibulky, olivový olej, 3 stroužky česneku, pepř,
petrželová nať, 200 g libového jehněčího masa , 2 cibule, 100 g mrkve, 100 g řapíkatého celeru, 60 g anglické slaniny, tymián, 500 ml masového vývaru (bujón)
Postup přípravy :
Z hlávky bílého zelí oddělíme 12 velkých listů, omyjeme je a krátce povaříme v osolené vodě. Pak je vytáhneme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat. Veku nakrájíme na kostičky a pokapeme mlékem, šunku nasekáme a spolu s vejcem a vymačkanou vekou vmícháme do mletého masa. Ze zbylé hlávky asi 100 g listů opereme, osušíme a nakrájíme na nudličky. Šalotku nasekáme a se zelím ji opečeme na oleji. Přilisujeme 1 stroužek česneku, osolíme, opepříme a vmícháme petrželku.
Jehněčí maso omyjeme, osušíme, rozkrájíme na malé kostky, opečeme na rozehřátém oleji, osolíme a opepříme. Jehněčí a zelí přidáme do mletého masa a promícháme, ovařené zelné listy rozpůlíme. Tvrdá žebra z nich seřízneme. Náplň rozdělíme na listy a vytvarujeme kulaté zelné balíčky. Cibuli a 2 stroužky česneku oloupeme, mrkev a celer omyjeme a oloupeme
a nakrájíme na kostičky stejně jako anglickou slaninu.
V hrnci rozehřejeme olej, rozškvaříme na něm slaninu a osmahneme cibuli, česnek, mrkev
a celer. Přidáme tymián a okořeníme, navrch poklademe zelné balíčky, zalijeme vývarem
a přikryté pomalu dusíme asi 30 minut.

Methanol

7. listopadu 2012 v 0:41 Satira/kritika

Děcka a zvěř

4. listopadu 2012 v 0:40 Obrázky