Ingredience :
600 g mletého krůtího masa, 200 g sýra Eidam (tenké plátky), 50 g ovesných vloček, 1 vejce,
1 dl mléka, 1 lžička koření (Směs pro mletá masa), sůl.
Postup přípravy :
Do mletého masa dáme vejce, mléko, olej, koření a podle chuti osolíme. Pak vmícháme vločky a směs promícháme.
Směs rozetřeme (na mikrotenu) na plát, poklademe plátky sýra a mokrýma rukama svineme. Přeneseme na pekáč a upečeme dozlatova.
600 g mletého krůtího masa, 200 g sýra Eidam (tenké plátky), 50 g ovesných vloček, 1 vejce,
1 dl mléka, 1 lžička koření (Směs pro mletá masa), sůl.
Postup přípravy :
Do mletého masa dáme vejce, mléko, olej, koření a podle chuti osolíme. Pak vmícháme vločky a směs promícháme.
Směs rozetřeme (na mikrotenu) na plát, poklademe plátky sýra a mokrýma rukama svineme. Přeneseme na pekáč a upečeme dozlatova.