Život je jako žebřík do kurníku: Krátkej a posranej

Říjen 2013


Káva

18. října 2013 v 21:49 Vtipy

Babička a vnuk

15. října 2013 v 21:48 Vtipy

borci

12. října 2013 v 21:47 | z netu |  Vtipy
Na pánské toaletě stojí tři u pisoáru. První dokončí své dílo a jde si umýt ruce. Na osušení použije papírové utěrky. Spotřebuje jich asi deset, dokud neutře poslední kapičku vody.
Otočí se k ostatním a říká:
"My z Phillipsu jsme vedeni k tomu, abychom všechno dělali extrémně dokonale."
Druhý již také skončil a také si umyje ruce. Utře si je však pouze do jedné papírové utěrky, přičemž využije každý milimetr čtvereční volné plochy.
Otočí se a povídá:
"My ze Siemensu jsme vedeni k tomu, abychom všechno dělali nejen extrémně dokonale, ale i extrémně efektivně."
Třetí skončí svou práci a odchází. Cestou ke dveřím přes rameno prohodí:
"My borci z Brna si nechčijeme na ruce!"

Od Maturity

9. října 2013 v 21:46 Vtipy
10 LET OD MATURITY:
Sejdeme se v hospodě U Koček. Je tam krásná prsatá servírka.

20 LET OD MATURITY:
Sejdeme se znova U Koček. Točej tam skvělý pivo.

30 LET OD MATURITY:
Sejdeme se tradičně U Koček. Vařej tam i dietní jídla.

40 LET OD MATURITY:
Sejdeme se U Koček. Je tam bezbariérový přístup.

50 LET OD MATURITY:
Sejdeme se v restauraci U Koček. Tam jsme ještě nebyli.

MM 69: ZAPÉKANÉ BRAMBORY SE ZELÍM A MASEM

6. října 2013 v 21:44 Kuchařka
Ingredience :
750 g uvařených brambor, 500 g kysaného zelí, 2 cibule, 500 g mletého masa, 1 vejce,
4 lžíce mléka, 2-4 stroužky česneku, mletý pepř, sůl.
Postup přípravy :
Drobně nakrájenou cibuli zpěníme na tuku. Přidáme okapané, překrájené zelí, mírně podlijeme vodou a podusíme pod pokličkou. Mleté maso promícháme s 1 nakrájenou cibulí, utřeným česnekem, osolíme a opepříme. Pekáč vymažeme tukem, rozetřeme mleté maso, na maso rozložíme podušené zelí a pokryjeme na kolečka nakrájenými brambory. Vrstvy ještě jednou opakujeme a v horké troubě 10 minut zapečeme.
Zalijeme vejcem rozšlehaným v mléce a zapékáme asi 45 minut.

Kdyby restaurace fungovaly jako Microsoft ...

3. října 2013 v 21:41 | z netu |  Vtipy


Zákazník: Cisniku!
Číšník: Dobrý večer, jmenuji se Bill a budu Vaším podpůrným číšníkem [orig. support waiter]. Jaký máte problém?
Zákazník: V mé polévce je moucha!
Číšník: Zkuste to znova, možná už tam teď nebude.
Zákazník: Ne, je tam stále.
Číšník: Možná je to tím, jak polévku používáte; zkuste ji raději jíst vidličkou.
Zákazník: I kdyz ji jím vidličkou, stále tam je moucha.
Číšník: Možná je polévka nekompatibilní s talířem; jaký typ talíře používáte?
Zákazník: POLÉVKOVÝ talíř!
Číšník: Hmmm, to by mělo chodit. Možná to bude problém s konfigurací; jak máte misku nastavenou?
Zákazník: Sám jste mi ji přinesl na podnose. Co to má co dělat s mouchou v mé polévce?
Číšník: Můžete si vzpomenout, co všechno jste dělal, než jste si všimnul mouchy v polévce?
Zákazník: Posadil jsem se a objednal jsem si polévku dne!
Číšník: A zkusil jste už upgradovat na nejnovější verzi polévky dne?
Zákazník: Vy máte více než jednu polévku dne každý den?
Číšník: Ano, polévka dne je obměňována každou hodinu.
Zákazník: Tak jakou polévku dne máte teď?
Číšník: Momentálně je polévka dne rajčatová.
Zákazník: Dobře. Přineste mi rajčatovou polévku a účet. Už spěchám. (Číšník odejde a vrátí se s dalším talířem polévky a účtem.)
Číšník: Prosím, pane. Vaše polévka dne a účet.
Zákazník: Toto je bramborová polévka.
Číšník: Ano, rajčatová polévka nebyla ještě hotová.
Zákazník: No, teď už jsem tak hladový, ze sním cokoliv. (Číšník odejde)
Zákazník: Číšníku! V té polévce je masařka !!!
Ucet:

Polévka dne . . . . . . . . . . . . . $ 5.00
Upgrade na novější polévku dne . . . . $ 2.50
Přístup k podpoře [support] . . . . . $10.00
Chyba v polévce. . . . . . . . . . . . zahrnuta gratis (bude opravena
se zítřejší polévkou dne